Місто

​Житомирський водоканал оголосив тендер на придбання мобільної насосної станції майже за 1,3 млн грн

30 June 2020, 13:57

КП «Житомирводоканал» оголосив про проведення тендеру на придбання мобільної насосної станції. Очікувана вартість закупівлі становить 1 млн 282 тис. грн.

Відповідне оголошення від 25 червня оприлюднене на ресурсі ProZorro.

Документи на участь у відкритих торгах приймаються замовником до 13 липня. Початок аукціону запланований на 14 липня.

Тендерною документацією передбачається поставка мобільної насосної станції на КП «Житомирводоканал» до кінця поточного року.

Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради 26 травня депутати Житомирської міської ради заклали у Програму благоустрою та розвитку комунального господарства Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2016-2022 роки 1 млн 282 тис. грн на придбання мобільної насосної станції для КП «Житомирводоканал». Таке обладнання необхідне у разі виникнення критичної ситуації з рівнем води у «Відсічному», аби перекачувати воду з нижнього б’єфу житомирського водосховища.

На сесії 26 травня депутати передбачили потрібну суму коштів у програмі, однак не внесли зміни до бюджету, тож кошти з міського бюджету на ці цілі на той момент не виділялися.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці березня 2020 року директор комунального підприємства «Житомирводоканал» Андрій Нікітін закликав містян ощадливо споживати воду, бо річка Тетерів зневоднена, а рівень водосховища критично малий.

22 квітня Андрій Нікітін розповідав, що придбання третього насоса дозволить тримати необхідний рівень у водосховищі «Відсічне», яке живить Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал насосна станція тендер Відсічне вода  
Матеріали по темі