Новини компаній

​Хто такі сімейні адвокати та коли до них варто звернутись?

30 June 2020, 17:51

Що для Вас найважливіше в житті? Для більшості людей це сім'я. На жаль, часто можна спостерігати картину, як це найважливіше в житті руйнується і тоді для врегулювання суперечок по майну необхідно кілька адвокатів. Але ж набагато простіше розійтися мирним шляхом і залишитися в хороших стосунках, ніж ділити майно скандалами і сварками.

Що входить в обов'язки сімейного адвоката?

Адвокат по сімейних справах має величезний спектр послуг, а не тільки розлучення. Часто сімейні пари, потребують в мирному вирішенні сімейних конфліктів, адже нікому не хочеться втрачати житлову площу в столиці.

Чим все ж таки займаються сімейні адвокати?

  • Розлучення в Києві.
  • Стягнення аліментів.
  • Розділ спільно нажитого майна.
  • Встановлення опікунства.
  • Зміна розміру аліментів.
  • Притягнення до кримінальної відповідальності за невиплату аліментів.
  • Розгляду і складання шлюбного договору.

Не завжди все буває легко і просто під час розірвання шлюбу. Часто трапляються ситуації, коли один з партнерів проти розлучення або в шлюбі залишаються неповнолітні діти. У таких випадках завжди простіше звернутися до адвоката, щоб грамотно відстоювати свої інтереси в суді.

Як відбувається процес розірвання шлюбу?

Для того щоб розірвати шлюб достатньо бажання одного з подружжя. У разі незгоди іншого - брак теж можна розірвати, але тільки через більшу кількість часу. У цьому, як і в будь-якому іншому правилі є винятки. Чоловік не може подавати документи з проханням про розлучення в момент вагітності дружини і перший рік після народження дитини. Навіть якщо дитина народилася мертвою. У цей період розлучитися можна тільки за бажанням подружжя.

Як виглядає ідеальний розлучення? Подружжя приходять в ЗАГС, пишуть заяву і через місяць їм видається офіційний документ про те, що шлюб не дійсний.

Звичайно, найчастіше буває по-іншому. Так само, якщо в шлюбі є неповнолітні діти, тоді розлучення проводиться через суд. Юрист допоможе Вам правильно зібрати необхідний пакет документів, грамотно оформити заяву і буде відстоювати Ваші інтереси в суді в разі потреби.

Навіть при згоді обох сторін необхідно укласти договір про виховання дитини, в якому буде вказано:

  • Регулярні грошові виплати.
  • Спілкування з батьками.
  • Місце проживання дитини.
В цьому і багато іншому Вам допоможе розібратися сімейний адвокат в Києві. Ціни в столиці на хорошого адвоката не особливо відрізняються від інших регіонів.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі