Місто

​Кав’ярні біля Глобала дозволили працювати уночі, а двом кафе в центрі Житомира – відмовили

1 July 2020, 10:09

1 липня на черговому засіданні виконавчого комітету внесли зміни до оприлюдненого 28 травня проєкту рішення «Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час на території Житомирської міської об'єднаної територіальної громади» і зняли з розгляду два об’єкти, по яким надійшли скарги.

Таку пропозицію на засіданні виконкому озвучив директор департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Микола Костриця.

«У нас є три заяви, але в процесі, уже після оприлюднення проєкту рішення, зокрема, по двох об’єктах надійшли певні зауваження. Зокрема, по адресі вул. Небесної сотні, 15 надійшли скарги від мешканців житлового будинку. А по вул. Михайлівська, 20 є зауваження з боку Держпродспоживслужби щодо відсутності державної реєстрації потужності з виробництва харчових продуктів. Тому просимо взяти даний проєкт за основу і залишити лише один об’єкт, це – Київська, 77, а по іншим – зняти з розгляду», - доповів Микола Костриця.

У коментарі Житомир.info Микола Костриця уточнив, що з розгляду на виконкомі зняли два об'єкти, а саме нове кафе в будівлі "Укртелекому" на Михайлівській (заклад ще не відкрився) та кафе "Білий налив" на вул. Небесної сотні.

Нагадаємо, проєкт рішення виконкому «Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час на території Житомирської міської об'єднаної територіальної громади», був оприлюднений на сайті мерії 28 травня. У додатку до нього містився перелік кафе та кав’ярень з трьох об’єктів, які просили дозволу на нічний режим роботи.


Скрін проєкту рішення виконкому, оприлюдненого 28 травня

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2019 у Житомирі розробили нове положення та створили комісію, яка розглядатиме заяви щодо дозволу на встановлення нічного режиму роботи для об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нічний режим торгівля кафе департамент економічного розвитку дозвіл виконком  
Матеріали по темі