Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області водій розбив свій Opel, збивши тварину, на керманича склали адмінматеріали за двома статтями

1 July 2020, 12:02

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області вночі 1 липня автомобіль Opel Vectra збив невідому тварину. На водія склали адмінпротокол та винесли постанову.

Про це у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«1 липня, близько 1-ї години ночі, інспекторам поліції, що несли службу на 102 кілометрі автомобільної дороги "Київ — Чоп", надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих. Коли патрульні прибули на місце події, факт ДТП підтвердився. Як пояснив патрульним поліцейським водій автомобіля Opel Vectra, він здійснив зіткнення з невідомою твариною, що раптово вибігла на проїзну частину», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження. Як наслідок – патрульними оформлено протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесено постанову за ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без посвідчення водія).

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня 2019 року на трасі в Радомишльському районі Житомирської області водій на Opel збив лося: тварина загинула, а водій отримав травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі