Здоров'я

Сучасні послуги та індивідуальний підхід: клініка «М’ята» допоможе вирішити будь-які стоматологічні проблеми

2 July 2020, 10:20

Стоматологічне здоров'я – важлива складова загального стану організму та елемент привабливої зовнішності. Фах стоматолога обрав для себе житомирянин Максим Шишкін, який заснував та очолив клініку «М’ята».

Заклад пропонує широкий спектр послуг у всіх напрямах стоматології:

«Загалом у цій сфері працюю понад 10 років, а нині очолюю клініку «М’ята». Ми надаємо повний спектр стоматологічних послуг. При цьому враховуємо індивідуальні особливості клієнта, намагаємося бути уважними і знайти такий підхід, аби людині у нас було максимально комфортно ще й морально. Наша ціль – надавати сучасні та якісні послуги для забезпечення здоров'я і краси посмішок усіх, хто до нас звертається», – зазначає Максим Шишкін.

Основними напрямами, за якими надаються послуги у клініці «М’ята», є терапія, ортодонтія (лікування дефектів розвитку зубів та виправлення аномалій прикусу), пародонтія (діагностика, профілактика і лікування тканин, що утримують зуб), протезування, імплантація, естетична і дитяча стоматологія.

У клініці «М’ята» застосовують найсучасніші технології та запроваджують інноваційні методики у лікуванні зубів, відповідно до вимог сьогодення. Лікарі постійно проходять курси підвищення кваліфікації, відвідують семінари та інші заходи, корисні для професійного розвитку.

З початком пандемії COVID-19 у клініці оперативно пристосувалися до особливих умов роботи: обмежили кількість одночасного перебування відвідувачів у закладі, кожному пацієнту пропонують окремо запакований набір інструментів, а медичний персонал забезпечений одноразовими спецкостюмами.

Очільник клініки вважає, що запорукою успішної роботи у будь-якій справі є згуртованість колективу.

«У людях ціную чесність, надійність та, відверто кажучи, просто не терплю лукавста, якоїсь фальші. Дорожу командним духом. Вважаю, що керівник повинен дослухатися до людей, з якими працює, цікавитися їхньою думкою, а взамін відчувати їхню підтримку. У колективі всі і кожен повинні слугувати опорою один одному. Без цього неможливий і успішний бізнес, ані будь-яке інше командне починання», – упевнений керівник приватної клініки.

Максим Шишкін додає: відчуття того, що його діяльність є корисною для людей, спонукає робити ще більше.

«Відчуваю задоволення від обраної справи, тому що маю можливість бути корисним людям», – каже Максим Шишкін.

Клініка «М’ята» готова допомогти у вирішенні будь-яких стоматологічних проблем. Адреса: м. Житомир, вулиця Київська, 59.

Попередній запис по телефону: (097) 876 97 00; (098) 099 25 88.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шишкін стоматологія  
Матеріали по темі