Місто

По Київській у Житомирі один день не ходитимуть тролейбуси за двома маршрутами

3 July 2020, 10:10

У Житомирі третього липня два тролейбусні маршрути, що пролягають через вулицю Київську, курсуватимуть іншими вулицями.

Про це зранку 3 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв'язку.

«У зв’язку із проведення Житомирським РЕМ ремонтних робіт трансформаторної підстанції по вулиці Київській, з 03.07.2020 до завершення робіт тролейбусні маршрути № 4 та 2 курсуватимуть в об’їзд по вулицях Грушевського, Східна», – йдеться у повідомленні.

Начальник управління транспорту і зв'язку міської ради Костянтин Підпокровний у коментарі Житомир.info уточнив, що, за планом, роботи мають бути завершені до кінця дня 3 липня. Він також пояснив, що два тролейбусні маршрути перенаправили іншими вулицями, аби зменшити навантаження на підстанцію.

«Вчора була пошкоджена основна лінія, яка живить мережу. Роботи проводяться на центральній підстанції. Тож з учорашнього вечора живлення надходить тільки по резервному каналу, який може не витримати навантаження тією кількістю транспорту, що курсує вулицею Київською. Тому, щоб зменшити навантаження на підстанцію, частину перенаправили на Грушевського, а частину залишили. Адже, якщо залишимо стандартне навантаження, є ризик, що «ляже» резервний кабель, а в такому випадку «зупиниться» усе місто», – пояснив Костянтин Підпокровний.

Як повідомляв Житомир.info, з 27 червня 2020 року в Житомирі відновили автобусний маршрут №10, який курсує з Крошні до Станишівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус вулиця Київська Підпокровний  
Матеріали по темі