Політика

Житомирська делегація на з’їзді нової партії мерів: екснардеп, депутати міської ради, директор департаменту

3 July 2020, 14:22

У Київі 3 липня проходив з’їзд новоствореної партії мерів «Пропозиція».

«Під час з’їзду партія «Пропозиція» презентує команду і принципи, з якими піде на місцеві вибори. У заході візьмуть участь міські голови з різних регіонів України, громадські активісти, профільні експерти, політологи; запрошено центральні та регіональні ЗМІ, представників дипломатичного корпусу», - анонсувала захід партійна пресслужба.

Мер Житомира Сергій Сухомлин, один з ініціаторів створення партії, 3 липня перебуває у Києві з делегацією від Житомирської області. Учасники з’їзду викладають фото, де можна побачити, що до команди партії мерів долучилися: колишній нардеп від Малинського округу №66 Павло Дзюблик та його однопартієць по «Народному фронту», колишній член міськвиконкому Руслан Годований, голова фракції Радикальної партії Ляшка у Житомирській міській раді Олександр Ракович, голова фракції Блоку Петра Порошенка у міській раді Юрій Мойсеєв, директор департаменту освіти Валентин Арендарчук, депутатка міської ради Тетяна Онопрієнко (була обрана від ВО «Батьківщина», зараз позафракційна), депутат міської ради Василь Шевченко (був обраний від ВО «Батьківщина», зараз позафракційний), радник мера, депутат від БПП Олександр Черняхович.

В пресслужбі житомирського осередку партії «Пропозиція» повідомили, що у складі делегації було 13 людей, з них статус делегатів мали лише п’ятеро (мер Сергій Сухомлин, депутати міської ради Олександр Черняхович, Юрій Мойсеєв, Тетяна Онопрієнко, Василь Шевченко), всі інші – запрошені. Крім вже згаданих Раковича, Дзюблика, Арендарчука та Годованого, серед запрошених були: депутат міської ради від БПП Микола Янушевич, голова міської спілки ветеранів афганської війни Юрій Панасюк, голова Богунської райради Олександр Блощинський (обраний від ВО «Батьківщина»), керівник спортивного клубу «Сокіл» Олександр Гінгізов.

Фото Юрія Мойсеєва

Нагадаємо, у Києві 19 червня відбулася презентація нової політичної сили «Пропозиція» за участю мера Дніпра Бориса Філатова, мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, мера Чернівців Олексія Каспрука, мера Житомира Сергія Сухомлина, мера Кропивницького Андрія Райковича і мера Каховки Андрія Дяченка.

Як повідомляв Житомир.info, в інтерв’ю в січні 2020 року мер Житомира Сергій Сухомлин на питання щодо партії, від якої він можливо буде балотуватися в мери на другий термін, відповів «ми працюємо над цим» та не заперечив можливості створення нової партійної структури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: партія вибори "Пропозиція" з'їзд  
Матеріали по темі