Події

На проспекті Миру в Житомирі чоловік стріляв, щоб привернути увагу людей через украдений телефон

3 July 2020, 15:21

На проспекті Миру в Житомирі вранці 3 липня патрульні виявили чоловіка, який здійснив постріл, аби привернути до себе увагу мешканців будинку.

Про це у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

О 10:20 год. 3 липня інспекторам поліції надійшов виклик, що на проспекті Миру знаходиться невідомий громадянин з предметом, схожим на зброю.

«Коли патрульні поліцейські прибули на місце події, заявниця повідомила, що невідомий чоловік намагався здійснити постріл з предмета, ззовні схожого на пістолет. Громадянина, який підпадав під опис жінки, що зателефонувала до поліції, патрульні виявили у дворі будинку під час обстеження прибудинкової території», – йдеться у повідомленні.

Як пояснив патрульним поліцейським чоловік, у нього викрали мобільний телефон, аби привернути увагу громадян, він здійснив постріл у повітря із пристрою для відстрілу гумових куль Форт 17Р, на який у чоловіка є дозвіл.

На місце події патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи, після чого супроводили громадянина до міського відділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 26 травня 2020 року на вулиці Гетьмана Самойловича в Житомирі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який пошкодив чужий автомобіль, а заявнику погрожував пістолетом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: постріл пістолет патрульний травмат проспект Миру  
Матеріали по темі