Події

​У Малині врятували жінку, яка вночі вирішила перепливти водосховище і не розрахувала сили

4 July 2020, 11:29

Пізно ввечері 3 липня малинські рятувальники надавали допомогу жінці, яка вирішила перепливти місцеве водосховище на річці Ірша, шириною 1 км, проте не розрахувала сили і почала захлинатися.

Про це 4 липня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«3 липня о 23:25 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у пошуках зниклої на місцевому водосховищі (річка Ірша) жінки. По прибуттю рятувальників на місце події з’ясувалося, що 54-річна громадянка намагалася переплисти водойму в один та в інший бік. Ширина річки складає близько 1 км. Коли через тривалий час вона не повернулася, її знайомий, з яким жінка відпочивала на березі, вирішив зателефонувати до Служби порятунку», - йдеться у повідомленні.

Під час обстеження водойми на надувному човні бійці ДСНС почули голос. Обезсилена жінка знаходилася на відстані 800 м від берега та вже почала ковтати воду. Вогнеборці кинули їй рятувальне коло, прив’язане мотузкою, та обережно доправили до берега. Від медичної допомоги громадянка відмовилася.

Фото пресслужби управління ДСНС в області

Окрім того, зранку цього ж дня малинські рятувальники вилучили з даної водойми легковий автомобіль.

«За допомогою звернулися працівники поліції. Там водій не впорався з керуванням та злетів з дороги у річку. Він та пасажири вибралися з автівки самостійно. Фахівці ДСНС за допомогою лебідки витягнули понівечений легковик на узбіччя. Усі обставини надзвичайної події встановлюються правоохоронцями», - повідомили рятувальники.

Фото пресслужби управління ДСНС в області

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня 2020 на кар’єрі у селі Вербівка Лугинського району потонув юнак, який відпочивав з друзями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник вода утоплення Малин водосховище  
Матеріали по темі