Події

​Пес прикордонників знайшов марихуану в жителя Житомирської області, який їхав за кордон: чоловік спробував відкупитися

4 July 2020, 13:40

1 липня в Нових Яриловичах службовий пес прикордонників, навчений виявляти наркотики, зреагував на автомобіль, що прямував з України до Білорусі. У пасажира, жителя Житомирської області, дійсно знайшли згорток марихуани. Втім аби уникнути відповідальності чоловік запропонував прикордонникам хабар.

Про це 2 липня повідомила пресслужба Держприкордонслужби України.

«Учора в пункт пропуску «Нові Яриловичі» на виїзд з України прибув «Мерседес» української реєстрації. Під час огляду автівки спрацював службовий собака прикордонників, навчений виявляти наркотичні речовини. Пасажир транспортного засобу – 36-річний українець, житель Житомирської області, одразу зізнався прикордонникам, що у нього була невелика кількість марихуани, як він пояснив – для особистого вживання», - йдеться у повідомленні.

В особистих речах чоловіка знаходився згорток з речовиною сіро-зеленого кольору вагою до 3 грамів, на яку і зреагував службовий пес.

«Надалі чолов’яга вирішив, що гроші допоможуть йому уникнути відповідальності та запропонував охоронцям кордону хабаря – 100 євро та 253 гривні. Від неправомірної вигоди прикордонники Чернігівського загону відмовились та за фактом виявлення наркотичної речовини і пропонування неправомірної вигоди службовій особі, повідомили співробітників Нацполіції», - повідомили прикордонники.

Як повідомляв Житомир.info, за хабар житомирським прикордонникам громадянин Росії заплатить 8,5 тис. грн штрафу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держприкордонслужба кордон прикордонник хабар наркотик марихуана  
Матеріали по темі