Події

Відеокамери зняли ДТП на перехресті у Житомирі, де зіткнулися Toyota і Volkswagen

6 July 2020, 10:06

Пізно ввечері 5 липня на перехресті вулиць Київської і Східної у Житомирі зіткнулися два автомобілі. Від удару одну з машин розвернуло у протилежний бік.

Відео моменту ДТП, зафіксованого камерами відеоспостереження, 6 липня у Facebook оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.


У патрульній поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що в ДТП ніхто не постраждав.

«Близько 22:00 год. 5 липня на перехресті вулиць Київської та Східної сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів – Toyota та Volkswagen. За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota не переконався у безпечності маневру, внаслідок чого і сталося зіткнення. У ДТП ніхто не постраждав. Автомобілі отримали механічні пошкодження», – розповів пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Відеодобірку ДТП на вулицях Житомира за участю пішоходів, велосипедистів і мопедистів, опублікованих КП «Міський інформаційний центр» 3 липня 2020 року, дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 29 червня 2020 року на Богунії у Житомирі мотоцикліст не впорався з керуванням, зачепив Daewoo та врізався у Volkswagen. Водій двоколісника отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія інформаційний центр  
Матеріали по темі