Події

У Житомирській області розшукують бабусю, яка пішла в ліс по ягоди та не повернулася

6 July 2020, 10:47

У Житомирській області розшукують 83-річну жительку села Карвинівка Романівського району, яка 4 липня пішла в ліс по ягоди і додому не повернулася.

Про зникнення та розшук літньої жінки повідомляє сайт «Твій Романів».

«Романівським відділенням поліції Новоград-Волинського відділу поліції розшукується безвісти зникла Шатило Людмила Петрівна, 21.09.1936 р. н., уродженка Могилів-Подільського району Вінницької області, жителька с. Карвинівка, вул. Бригадна, 16, Романівського району Житомирської області, яка 04.07.2020 року пішла з дому до лісомасиву, розташованого між с. Карвинівка та Висока Піч Житомирського району і не повернулася», – йдеться в орієнтуванні щодо розшуку жінки.

Орієнтування з сайту «Твій Романів»

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що станом на ранок 6 липня Людмила Шатило перебуває у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, поліція та родичі розшукують безвісти зниклого Майстренка Миколу Івановича, жителя смт Іванопіль Чуднівського району Житомирської області, який зник 10 червня 2020 року. 26 червня пішов з дому та не повернувся 59-річний житомирянин Онофрійчук Василь. Станом на ранок 6 липня обоє чоловіків перебувають у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Романівський район Людмила Шатило  
Матеріали по темі