Події

З кар’єру в райцентрі Житомирської області водолази дістали тіло 29-річного чоловіка

6 July 2020, 10:54

На кар’єрі в смт Романів потонув 29-річний чоловік, який намагався перепливти водойму.

Про це 6 липня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«5 липня о 15:20 від чергового поліції до служби порятунку смт Романів надійшло повідомлення про те, що на місцевому кар’єрі потонув чоловік, необхідна допомога у пошуках та вилученні тіла загиблого», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю фахівців ДСНС на місце події з’ясувалося, що компанія відпочивала на березі водойми. Під час купання 29-річний чоловік намагався переплисти водойму. Він пірнув і вже більше не винирнув. Друзі кинулися йому на допомогу, але самотужки вони не змогли його знайти.

Використовуючи гак із рятувальною мотузкою, рятувальники обстежили дно кар’єра, але тіла не виявили. Тому на допомогу залучили працівників обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на воді. На відстані 15 м від берега та на глибині 7 м водолази знайшли й підняли на поверхню тіло загиблого чоловіка.

Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

Нагадаємо, 20 червня в Олевську на річці Уборть потонув 9-річний хлопчик.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2020 року в місцевому ставку в місті Баранівка Житомирської області втопилася 14-річна дівчинка, її 12-річну подругу вдалося врятувати. 13 червня у Коростишівському районі втопився чоловік, намагаючись перепливти річку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кар'єр утоплення потопельник потонув водолаз рятувальник  
Матеріали по темі