Влада

На посаду начальника управління житлового господарства Житомирської міськради є два претенденти

6 July 2020, 11:07

На вакантну посаду начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради документи подали двоє кандидатів.

Про це в коментарі Житомир.info 6 липня повідомила начальниця відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Наталія Хабарова.

В Єдиному державному реєстрі декларацій є дві декларації кандидатів на посаду начальника управління житлового господарства.

18 червня декларацію подав житомирянин Гуменюк Андрій Віталійович: за 2019 рік він отримав 50 тис. 609 грн зарплати у підприємця Горая Олександра Юрійовича, який зареєстрований в лютому 2015 року, основний вид діяльності – роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах. Дружина кандидата працює в Пенсійному фонді, де отримала минулого року 75 тис. 313 грн зарплати.

Андрію Гуменюку належить 50% квартири у Житомирі загальною площею 56,10 кв.м та половина земельної ділянки в обласному центрі загальною площею 400 кв.м. З грудня 2016 року у власності декларанта є автомобіль Geely Emgrand 8 2014 р.в., який на дату набуття права власності коштував 250 тис. грн. Родина не має коштів на банківських рахунках та не декларує готівку.

25 червня декларацію кандидата на посаду начальника подав працівник управління – начальник відділу житлового господарства Задорожний Ігор Володимирович. За 2019 рік в управління житлового господарства він отримав 282 тис. 638 грн зарплати. Дружина минулого року змінювала основне місце роботи й отримувала зарплату від ТОВ «Житомирський картонний комбінат» – 106 тис. 809 грн та ТОВ «Телеконтакт Житомир» – 29 тис. 069 грн.

Готівкою кожен з подружжя має 2 тис. доларів. З червня 2019 року Ігор Задорожний має подаровані батьком будинок в Житомирі площею 83,9 кв.м та земельну ділянку 350 кв.м.

На сайті міської ради зазначено, що Ігор Задорожний зараз виконує обов'язки начальника управління житлового господарства.

Нагадаємо, з жовтня 2018 року управління житлового господарства Житомирської міської ради очолював Юрій Мостович, який звільнився 21 травня 2020, свою декларацію перед звільненням він оприлюднив 28 травня. 4 червня 2020 року Житомирська міська рада оголосила конкурс на посаду начальника управління житлового господарства.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2019 року з «відкатом» у 1 тис. доларів від переможця тендеру на проведення будівельних робіт був затриманий начальник управління житлового господарства Юрій Мостович: чиновник пообіцяв приватному підприємцю не чинити тиску та не перешкоджати його господарській діяльності. 2 липня 2019 року до Корольовського районного суду м.Житомира надійшов затверджений обвинувальний акт від 25.06.2019 року в кримінальному провадженні по обвинуваченню начальника управління житлового господарства за ч.3 ст.368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія конкурс начальник міськрада УЖГ  
Матеріали по темі