Політика

​Міська рада в Житомирській області хоче відкликати народного депутата

6 July 2020, 16:02

На засіданні Малинської міської ради 3 липня депутати розглянули громадське звернення щодо ситуації з ліквідації Малинського району та підтримали місцеву ініціативу, доручивши юридичному відділу міськради вивчити питання щодо можливості та підстав відкликання народного депутата Тетяни Грищенко.

Відповідне рішення Малинської міської ради від 3 липня 2020 року вже оприлюднене на сайті мерії.

«Погодити проведення опитування зі збором підписів на предмет виконання депутатських обов’язків народним депутатом Грищенко Тетяною Миколаївною, обраною по 66 виборчому окрузі з центром в м. Малині щодо дбання про благо України і добробут Українського народу, захист інтересів виборців та держави. Доручити юридичному відділу виконавчого комітету Малинської міської ради вивчити питання щодо можливості та підстав відкликання народного депутата за народною ініціативою», - йдеться у тексті рішення Малинської міської ради.



Фото документа зі сторінки Малинської міської ради у соцмережі

Станом на 16.00 6 липня отримати коментар депутата Верховної ради Тетяни Грищенко з приводу даного питання редакції Житомир.info не вдалося.

Нагадаємо, 9 червня 2020 Мінрегіон оприлюднив карту майбутніх чотирьох районів Житомирської області, серед яких немає Малинського.

Як повідомляв Житомир.info, на виборах до Верховної ради влітку 2019 на окрузі №66 (м.Малин) – окрузі з найбільшою кількістю кандидатів, перемогла Тетяна Грищенко. За неї проголосували 22696 виборців, тобто 28,75%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин Грищенко нардеп Верховна рада  
Матеріали по темі