Події

У Житомирській області розшукали 83-річну бабусю, яка пішла по ягоди та заблукала в лісі

6 July 2020, 19:57

Жительку села Карвинівка Романівського району Житомирської області Людмилу Шатило, яка 4 липня пішла у ліс по ягоди та заблудилася, розшукали вдень 6 липня. 83-річну жінку знайшли в лісі поблизу села Годиха Романівського району.

Про це ввечері 6 липня повідомив сайт «Твій Романів».

«Бабуся спочатку виходила на зв'язок мобільним телефоном, а потім зв'язок зник. Поліція дві доби прочісувала ліс, допомагали місцеві жителі та мешканці сусідньої Годихи, лісова охорона, рятувальники. До пошуків долучилися кінологи з собаками та місцевий активіст із дроном», – повідомляє сайт з посиланням на інформацію місцевого відділення поліції.

Бабусю вдалося знайти 6 липня вдень, коли всі пошуківці прочісували ліс суцільним ланцюгом.

Стан бабусі нормальний, її життю нічого не загрожує.

Про порятунок бабусі повідомили і у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«Разом з громадою поліцейські взялися ланцюжком вкотре прочісувати лісову місцину, аби мати змогу оглянути кожен кущ, гущавину, канаву абощо. Окрім службових технічних засобів, залучений до пошуків доброволець, житель райцентру, запропонував використовувати власний дрон для допомоги у дослідженні територій з висоти. Близько 15.30 люди однієї зі спільних пошукових груп побачили постать літньої людини, яка стояла посеред польової дороги між селами. Це і виявилась розшукувана пенсіонерка. Бабуся була виснажена, але жива. Її напоїли водою і передали медикам «швидкої». Нині жінка перебуває під наглядом лікарів і під опікою рідних. Її життю нічого не загрожує», – розповіли у поліції.

Нагадаємо, 4 липня 2020 року пішла в ліс по ягоди та не повернулася додому 83-річна жителька села Карвинівка Романівського району Житомирської області Людмила Шатило. Поліція оголосила жінку в розшук.

Як повідомляв Житомир.info, поліція та родичі розшукують безвісти зниклого Майстренка Миколу Івановича, жителя смт Іванопіль Чуднівського району Житомирської області, який зник 10 червня 2020 року. 26 червня пішов з дому та не повернувся 59-річний житомирянин Онофрійчук Василь. Станом на ранок 6 липня обоє чоловіків перебувають у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення Романівський район Людмила Шатило  
Матеріали по темі