Економіка

​Департамент Житомирської ОДА провів тендер на будівництво за 110 млн грн хірургічного корпусу в Новограді-Волинському

7 July 2020, 13:45

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на будівництво хірургічного корпусу лікарні в Новограді-Волинському за 110 млн грн.

Інформація про проведений тендер оприлюднена на ресурсі ProZorro.

Про проведення закупівлі з очікуваною вартістю 110,2 млн грн департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив 17 червня 2020. Предметом закупівлі є послуги з будівництва хірургічного корпусу КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» по вул. Наталії Оржевської, 13 у Новограді-Волинському. За умовами тендеру, роботи мають бути завершені до кінця 2022 року.

6 липня відбувся аукціон, у якому взяли участь двоє учасників:

  • ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект» з пропозицією 110 млн 45,6 тис. грн;
  • ТОВ «Полісся-Інтербуд» з пропозицією 110 млн 199,8 тис. грн.

Наразі учасник, який запропонувала найвигіднішу ціну, а це ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект», очікує на рішення тендерного комітету про визнання його переможцем торгів.



ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект» - житомирська фірма, зареєстрована майже 2 роки тому, спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником та керівником компанії з пів мільйонним статутним капіталом є Микола Баранівський.

Загалом, за даними ресурсу clarity-project.info, ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект» уклало 11 договорів на загальну суму 127,3 млн грн, в тому числі 4 договори з департаментом регіонального розвитку Житомирської ОДА на загальну суму 25 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, про будівництво хірургічного корпусу в Новограді-Волинському говорили ще у 2012 році. Тоді Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання провело тендер, за результатами якого хірургічний корпус за 54,5 млн грн мало побудувати ТОВ «Траст-Інвест-Буд» (м.Луцьк).

Проте будівництво хірургічного корпусу лікарні досі не завершене. У 2018 році даний об’єкт внесли до переліку проєктів, на які виділялися кошти з Держфонду регіонального розвитку. На будівництво хірургічного корпусу в Новограді-Волинському у 2018 році передбачалося 6 млн 670 тис. грн, а у 2019 році – 10 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хірургічний корпус лікарня будівництво Новоград-Волинський  
Матеріали по темі