Влада

Житомирська облрада шукає кандидатів на посади директора геріатричного пансіонату і керівників трьох інтернатів

8 July 2020, 12:30

Житомирська обласна рада оголосила конкурси на заміщення вакантних посад керівників чотирьох комунальних установ соціального захисту.

Про це 7 липня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

«Зокрема, обиратимуть директора Бердичівського геріатричного пансіонату. У конкурсі на цю посаду можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань, стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня не менше п’яти років», – йдеться у повідомленні.

Також буде проведено конкурси на посади директорів комунальних установ «Любарський психоневрологічний інтернат», «Ходорківський психоневрологічний інтернат» та «Тетерівський дитячий будинок-інтернат». На ці посади можуть претендувати громадяни України, які мають ступінь вищої освіти магістра за відповідною галуззю знань і стаж роботи на керівних посадах не менше п’яти років.

Наразі ці комунальні заклади очолюють виконувачі обов’язків директорів.

Ті, хто виявить бажання брати участь у конкурсах, повинні впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення про конкурс, а саме з 3 липня, подати в обласну раду відповідний пакет документів.

Детальну інформацію про конкурси можна переглянути у рубриці «Управління майном».

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого 2020 року заступник голови Житомирської обласної ради Максим Вілівчук, не чекаючи рішення сесії, яка була запланована на 5 березня, у діагностичному центрі в Коростені представив нового керівника цієї установи – Сергія Ковердуна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада конкурс вакансія  
Матеріали по темі