Місто

​У Житомирі втретє спробують провести тендер на демонтаж аварійної будівлі вечірньої школи

9 July 2020, 13:05

7 липня управління капітального будівництва оголосило тендер на демонтаж будівлі вечірньої школи в центрі Житомира.

Це вже третя спроба знайти підрядника, який виконає знесення аварійного приміщення по вул. І. Кочерги, 11.

Оголошення про проведення нової процедури закупівлі оприлюднене на ресурсі ProZorro. Очікувана вартість закупівлі 823 тис. 825 грн.

Початок аукціону запланований на 24 липня.

За умовами тендерної документації, переможець торгів, з яким укладуть договір, матиме 20 днів на проведення демонтажних робіт: з 10 по 31 серпня.

Нагадаємо, попередній тендер на демонтаж будівлі вечірньої школи в центрі Житомира управління капітального будівництва оголосило у лютому 2020. На участь в аукціоні надійшло 5 пропозицій, але усі відхилили: у двох з них (з нижчою ціновою пропозицією) виявили недоліки у формуванні кошторисів, а троє інших учасників не змогли надати підтвердження наявного досвіду у виконанні аналогічних демонтажних робіт. Тож у квітні тендер визнали таким, що не відбувся.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 27 лютого 2019 року депутати не підтримали проєкт рішення про знесення будівлі вечірньої школи, тоді озвучували вартість демонтажу - 700-800 тис. грн. Відеосюжет з засідання сесії, на якому обговорювали дане питання, тут.

23 квітня 2019 року депутати Житомирської міської ради дозволили списати та демонтувати аварійну будівлю вечірньої школи в центрі Житомира. Відповідне рішення Житомирської міської №1412 від 23.04.2019 опубліковане на сайті мерії.

15 листопада 2019 у Житомирі оголосили перший тендер на демонтаж будівлі вечірньої школи за 800 тис. грн, хоча розуміли, що можуть заплатити за цю роботу лише 400 тис.грн. Відеосюжет про можливість знести аварійну будівлю до Нового року з коментарем начальника управління капітального будівництва Вячеслава Глазунова, тут.

2 грудня 2019 тендер був визнаний таким, що не відбувся, бо на участь у торгах надійшло менше двох пропозицій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вечірня школа демонтаж УКБ Глазунов тендер  
Матеріали по темі