Події

У Житомирській області молодик на смерть переїхав ЗІЛом односельчанина

10 July 2020, 11:01

У селі Запілля Лугинського району Житомирської області 9 липня у результаті наїзду вантажівки місцевий житель отримав травми, не сумісні з життям.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько 10:30 ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення про ДТП із загиблим. До села виїхали працівники групи реагування ПП Лугинського відділення поліції, які забезпечили охорону місця ДТП до прибуття слідчо-оперативної групи Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що на одній з вулиць с. Запілля у результаті потрапляння під переднє праве колесо автомобіля «ЗІЛ» смертельні травми отримав місцевий житель, 1961 року народження. За кермом вантажівки перебував його односельчанин, 1998 року народження», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що свідчення водія і пасажира та припущення родичів загиблого щодо обставин ДТП будуть перевірятись у рамках відкритого кримінального провадження. Правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Призначено низку експертних досліджень, у тому числі судово-медичне – щодо механізму травмування загиблого, а також автотехнічні – щодо швидкості, технічного стану та руху і т.п. транспортного засобу.

Водія освідувано на вживання алкоголю, результат негативний.

Також, за наявною інформацією, між чоловіками, які були сусідами, раніше спостерігались неприязні стосунки та час від часу виникали конфлікти.


Відео з сайту ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2020 року на вулиці Вільський Шлях у Житомирі Lanos збив 16-річну велосипедистку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ЗІЛ Лугинський район  
Матеріали по темі