Події

У Коростені перекинулася «ГАЗель»: травмований водій сам вибрався з вантажівки, рятувальники змивали з дороги розлите пальне

14 July 2020, 13:37

На одній з вулиць міста Коростень Житомирської області 14 липня перекинувся автомобіль «ГАЗель». Водій, хоч і отримав травми, самотужки вибрався з автівки. Чоловіка госпіталізували, а рятувальники, аби не допустити займання, змивали з дороги пальне, що виллялось з вантажівки та розтеклося по дорозі.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

14 липня, о 08:53 год., по лінії «101» м. Коростень надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди по вул. Грушевського перекинувся автомобіль «ГАЗель» і на дорогу витікає пальне. За вказаною адресою виїхали фахівці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

«Вже на місці події встановлено, що на проїжджій частині з перекинутої на лівий бік автівки витікала горюча рідина. Водій вибрався з транспортного засобу самотужки, медики госпіталізували його до лікувального закладу. Аби уникнути займання, рятувальники змили пальне з дороги. Далі за допомогою «лебідки» та троса вони поставили авто на колеса та відбуксирували його на узбіччя», – йдеться у повідомленні.

Усі обставини надзвичайної події встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня 2020 року в Коростенському районі Житомирської області перекинувся автомобіль «Славута». В ДТП постраждали пасажири автівки – 54-річний чоловік і двоє дітей віком 6-ти та 10-ти років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростень вантажівка ГАЗель рятувальники  
Матеріали по темі