Фоторепортаж

Скелі, човни, новобудови та сміття – який вигляд мають береги Тетерева на околиці Житомира. Фоторепортаж

14 July 2020, 17:44

Середина літа у Житомирі видалася прохолодно. Через погоду та пандемію житомиряни обирають для свого відпочинку місця, максимально близькі до їх дому. Одним з таких популярних місць є береги Тетерева.

У будній день 14 липня відпочивальників мало, можна зустріти лише поодиноких рибалок і кількох людей, які милуються краєвидами.

Якщо пройтися берегом від монумента Слави у напрямку гідропарку, то можна побачити залишки багать та купи сміття. Хоча на деревах й розвішені написи, які закликають не смітити, але вони не дуже допомагають.

Уздовж усього берега облаштовано багато саморобних місць для риболовлі з тримачами для вудок та стільцями і «припарковані» човни.

Прогулюючись вздовж річки можна побачити, як виросла кількість новобудов: на території колишньої бази «Колос» будуються нові невеликі будинки, а ближче до гідропарку височіють цілі комплекси багатоповерхівок.

Вздовж річки також розташовано кілька напівзруйнованих споруд з цегли.

Уздовж всього маршруту квітне величезна кількість польових квітів, тож приємну прогулянку берегами Тетереву можна зберегти у казкових фотографіях та селфі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тетерів річка берег  
Матеріали по темі