Влада

Мер Житомира скликає позачергову сесію міської ради

16 July 2020, 11:56

21 липня о 9.00 в Житомирі відбудеться позачергове засідання міської ради.

Відповідне розпорядження міського голови №598 від 16 липня 2020 оприлюднене на сайті мерії.

«Скликати шістдесят дев’яту (позачергову) сесію Житомирської міської ради сьомого скликання 21 липня 2020 року о 9.00 в залі засідань міської ради», - йдеться у розпорядженні.

На розгляд сесії виноситься 6 питань, серед яких про надання згоди на придбання у власність громади нерухомого майна, про внесення змін до цільової програми «Будівництво (реконструкція, капітальний ремонт) об’єктів комунальної власності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки» та до комплексної програми соціального захисту населення на 2016-2020 роки.

Крім того, на позачерговій сесії розглядатиметься питання про впорядкування приміської автобусної мережі в межах Житомирської ОТГ.




Позачергова сесія Житомирської міської ради відбудеться в закритому режимі, без допуску до сесійної зали сторонніх осіб, але з онлайн-трансляцією пленарного засідання.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2020 у закритому режимі проходила чергова сесія Житомирської міської ради, на якій депутати не встигли розглянути усі питання порядку денного, а тому оголосили перерву до понеділка, 22 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія порядок денний засідання мерія розпорядження  
Матеріали по темі