Події

Шестеро жителів області організували виготовлення фальсифікованої горілки, на складах у Житомирі та Андрушівці зберігалося 1000 літрів спирту

16 July 2020, 16:41

Шестеро жителів Житомирщини організували постачання з сусідньої області спирту етилового з метою збуту, а також для подальшого незаконного виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції. Факт незаконної діяльності встановлений досудовим розслідуванням.

Про це 16 липня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури, у межах кримінального провадження, 15.07.2020 у складських приміщеннях та місцях мешкання фігурантів справи, у містах Житомирі та Андрушівці проведено шість санкціонованих обшуків. Під час обшуків виявлено та вилучено майже 1000 літрів спирту етилового, що зберігався у ємкостях різного об’єму, ящик готової горілчаної продукції сумнівної якості та чорнову бухгалтерію», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що виявлену продукцію вилучено, вживаються заходи щодо накладення на неї арешту, призначення відповідних судових експертиз, а також встановлення усіх інших осіб, причетних до злочинної діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Бердичівський відділ поліції. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2020 року в Житомирі та Коростені правоохоронці викрили незаконну діяльність з розповсюдження фальсифікованого алкоголю та вилучили 20 тонн продукції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спирт фальсифікат алкоголь горілка прокуратура обшук склад  
Матеріали по темі