Влада

​Президент призначив двох нових суддів у суди Житомирської області

20 July 2020, 13:09

Президент України Володимир Зеленський призначив на посади нових суддів у Корольовський райсуд Житомира та у Любарський районний суд.

Про це йдеться в указі президента №279/2020 «Про призначення суддів», оприлюдненому 17 липня офіційним інтернет-представництвом президента.

«Відповідно до частини п’ятої статті 126, статті 127 та частин першої і другої статті 128 Конституції України постановляю призначити y місцевих загальних судах на посади:

судді Любарського районного суду Житомирської області НОСАЧА Віталія Миколайовича;

судді Корольовського районного суду міста Житомира ПЕТРОВСЬКУ Марину Вікторівну», - йдеться в указі президента.

27 травня 2020 Носач Віталій Миколайович оприлюднив декларацію кандидата на посаду судді Любарського райсуду, в які зазначається, що зареєстрований він у Старому Любарі, проте фактично проживає у селищі під Києвом. До призначення на посаду судді Віталій Носач працював помічником судді Верховного суду, де упродовж 2019 року отримав близько 615 тис. грн заробітної плати.

На сайті Єдиного державного реєстру декларацій поки немає декларації кандидата на посаду судді Петровської Марини Вікторівни, проте у її щорічній декларації, оприлюдненій 1 квітня 2020 року, зазначається, що вона працювала помічником судді в Житомирському окружному адміністративному суді, де за минулий рік отримала 253 тис. грн заробітної плати.

Нагадаємо, 15 липня 2020 президент призначив Олександра Мельника на посаду судді Радомишльського райсуду, який до призначення 6 років займався підприємницькою діяльністю в сфері права.

16 липня президент призначив суддів у Богунський райсуд Житомира та у Червоноармійський райсуд Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2020 президент призначив суддею Бердичівського міськрайонного суду Людмилу Хоцьку, яка до цього керувала апаратом Корольовського райсуду Житомира. А 7 липня 2020 президент призначив суддів у чотири райсуди Житомирської області: Бердичівський, Брусилівський, Романівський, Малинський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд суддя призначення посада  
Матеріали по темі