Влада

«За розбудову України» Кабмін присудив премії колишньому директору житомирської комунальної установи та голові ГО

22 July 2020, 17:09

Кабмін присудив премії Кабінету міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Серед премійованих – колишній директор комунальної установи Житомирської міської ради та голова місцевої громадської організації.

Розпорядження Кабінету міністрів «Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» за 2019 рік 21 липня у своєму Telegram-каналі опублікував народний депутат Олексій Гончаренко.

Відповідно до розпорядження, «за національно-патріотичне виховання громадян, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях» премію присудили ШВЕЦЮ Максиму Ігоровичу – директору комунальної установи «Пластовий молодіжний центр» Житомирської міської ради (нині – колишній).

А «за культурно-мистецьку наукову діяльність, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини» премію КМУ отримає ТКАЧУК Дмитро Геннадійович – голова громадської організації «Молодіжний інтеграційний центр» (м. Житомир).



Відповідно до Положення про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України (далі – Положення), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 №1333 (з наступними змінами), щорічно присуджуються до 20 премій у розмірі 50 тис.грн. кожна. Цим Положенням визначено, що Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України (далі – премія) присуджується особам віком до 35 років, особливі досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Нагадаємо, Максим Швець був призначений на посаду директора комунальної установи «Пластовий молодіжний центр» з 1 листопада 2018 року. А 23 серпня 2019 року в. о. міського голови Світлана Ольшанська підписала розпорядження про звільнення Максима Швеця з посади директора КУ «Пластовий молодіжний центр» у зв’язку з його відправленням в зону ООС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: премія Кабмін КМУ Швець  
Матеріали по темі