Діалоги

​«Діалоги» на Житомир.info: новий начальник ГУНП розповість про розслідування резонансних справ, проблеми в поліції та кадрові зміни

24 July 2020, 14:47

Юрій Олійник очолив Головне управління Національної поліції в Житомирській області 16 червня 2020 року. До цього працював у поліції Одеської, Київської та Вінницької областей.

Про враження від першого місяця роботи, кадрові зміни в ГУНП, проблеми в поліції, рівень злочинності в регіоні та перші кроки на посаді говоритимемо з начальником поліції в прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info.

Юрій Олійник розповість про хід розслідування резонансних справ, які сталися в області. Зокрема: вбивство 7 людей у селі Новоселиця Попільнянського району та конфлікт у смт Іршанськ Хорошівського району, під час якого чоловік поранив ножем 9 осіб, а також про ДТП за участі поліцейських.

Поговоримо і про роботу поліції області у протидії розкраданню лісу, піску, бурштину, про ситуацію з дотриманням карантинних обмежень та інше.

Початок прямого ефіру 24 липня о 15.00 год.


Довідка ГУНП: Юрій Олійник народився 13 січня 1985 року у м. Вінниці. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2003 році курсантом Одеського юридичного інституту Національного університету внутрішніх справ, який закінчив у 2006, а у 2008 році - Одеську національну юридичну академію. У період з 2006 по 2016 роки працював на різних посадах від оперуповноваженого до заступника начальника управління захисту економіки у поліції Одеської та Київської областей, Південно-західної залізниці та м. Києва. У 2016 був призначений начальником управління захисту економіки (з 2019 – Управління стратегічних розслідувань) у Вінницькій області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція Олійник  
Матеріали по темі