Економіка

У Бердичеві за 30 млн грн проведуть реконструкцію шляхопроводу над залізничними коліями

24 July 2020, 15:50

24 липня департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації, за результатами проведеного тендеру, уклав договір на реконструкцію шляхопроводу над залізничними коліями по вулиці Житомирській в Бердичеві. Ціна договору 29 млн 985,5 тис. грн.

Оголошення про проведення тендеру опублікували на ресурсі ProZorro в травні, згодом вносились певні зміни.

Очікувалось, що вартість реконструкції шляхопроводу в Бердичеві становитиме 30 млн 618 тис. 648 грн.

3 липня відбувся аукціон, участь у якому взяли дві фірми: ПП «Спецавтогідробуд» з пропозицією у 29 млн 985,452 тис. грн та ТОВ «Електротрансбуд» з пропозицією у 30 млн 618,6 тис. грн.

За результатами проведених відкритих торгів, департамент регіонального розвитку ОДА уклав договір з ПП «Спецавтогідробуд» на реконструкцію шляхопроводу над залізничними коліями в Бердичеві.

Терміни виконання робіт – до кінця 2020 року.



ПП «Спецавтогідробуд» - приватне підприємство зареєстроване 10 років тому в місті Стрий Львівської області. Спеціалізується фірма на будівництві водних споруд. Керівник – Кремінець Іван Ярославович, засновник – Урумян Леон Айкасович. Статутний капітал 10 тис. грн.

Нагадаємо, 20 липня 2020 дорожники попередили про перекриття траси Житомир-Чернівці на ділянці від Чуднова до Любара у зв’язку з будівництвом нового шляхопроводу над залізницею.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році в Житомирській області планують капітально відремонтувати три мости та реконструювати шляхопровід над залізницею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шляхопровід Бердичів міст реконструкція ремонт  
Матеріали по темі