Економіка

Власник житомирського ТРЦ «Глобал UA» торгувався за готель «Дніпро»: пропонував 960 млн грн

24 July 2020, 16:56

Державний пакет акцій розміром 100% статутного капіталу ПрАТ «Готель «Дніпро» продали на аукціоні 15 липня цього року за 1 млрд 111 млн 111 тис. 222.22 грн.

Переможцем аукціону стало українське ТОВ «Смартленд», що займається нерухомістю. Згодом з'ясувалося, що «Дніпро» купив засновник кіберкоманди NAVI Олександр Кохановський разом з партнерами: на місці готелю планується зробити великий кіберспортивний проєкт.

Хто торгувався за готель в центрі Києва та як проходили торги можна переглянути на ProZorro.Продажі.

Зазначимо, що стартова ціна об’єкту була 80 млн 923 тис. 400 грн, серед 29 учасників було й АТ «Житомирський меблевий комбінат», яке вийшло на торги зі стартовою пропозицією 621 млн грн, а в третьому раунді аукціону пропонувало 960 млн грн.

Інфографіка сайту "Економічна правда"

Нагадаємо, ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» наразі зареєстроване в м. Київ по вул. Лейпцизька, 15, але до 22 серпня 2016 року мало «житомирську прописку» і було зареєстроване у м. Житомир за адресою Київська, 77 – ТРЦ «Глобал UA». Фірма займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевим бенефіціарним власником є киянин Григор'єв Вадим Анатолійович, директором – Бірюченко Микола Володимирович.

Детальніше про те, як «кіберспортсмени» обіграли бізнесменів зі списків Forbes в бою за «Дніпро» читайте на «Економічній правді» (нижче – ілюстрація до статті).


Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2019 року ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» з пропозицією у 351 млн грн виграв аукціон з продажу офісного приміщення у Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖМК аукціон готель Григор'єв "Дніпро" Глобал  
Матеріали по темі