Економіка

​У Житомирі утворили конкурсну комісію по відбору фірм та підприємців, які отримають фінансову підтримку

27 July 2020, 12:05

У Житомирі створили конкурсну комісію та затвердили її склад. Завданням даної комісії є відбір суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва для надання фінансової підтримки.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови №633 від 24 липня 2020 «Про створення конкурсної комісії».

«З метою реалізації державної політики у сфері розвитку малого і середнього підприємництва в Україні… створити конкурсну комісію з відбору суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва для надання фінансової підтримки. Конкурсній комісії забезпечити проведення відбору суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва для надання фінансової підтримки відповідно до Положення про відшкодування суб’єктам господарювання сплачених відсотків за короткостроковими та середньостроковими кредитами, що залучені у банківських установах», - йдеться у розпорядженні мера Житомира.



У додатку до даного розпорядження міститься склад конкурсної комісії, завданням якої є відбір фірм та підприємців, які отримають фінансову підтримку.




Нагадаємо, рішення міської ради «Про затвердження Положення про відшкодування суб’єктам господарювання сплачених відсотків за короткостроковими та середньостроковими кредитами, що залучені у банківських установах» було прийняте на сесії 18 червня 2020 року.

Про плюси та мінуси програми «Доступні кредити 5-7-9%» для бізнесу говорили у програмі «Діалоги» на Житомир.info від 27 лютого 2020.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня 2020 року Верховна рада ухвалила закон про підтримку бізнесу, яким, зокрема, передбачається звільнення від плати за землю та нерухомість терміном на 2 місяці. 16 червня Верховна рада на період карантину заборонила штрафи за прострочені кредити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підтримка бізнесу фінансова підтримка кредит підприємництво малий і середній бізнес  
Матеріали по темі