Суспільство

​У житомирському WinWin Educational Center вручили міжнародні сертифікати підліткам, які склали кембриджські іспити з англійської

27 July 2020, 14:30

WinWin - офіційний екзаменаційний центр у Житомирі. 23 липня у центрі відбулася церемонія вручення міжнародних сертифікатів серед підлітків, які складали кембриджські іспити у червні 2020 року.

«Сьогодні у нас отримують сертифікати діти, які складали іспити A2 KEY for Schools та B1 Preliminary for Schools. Вони у нас пройшли повний курс навчання англійської і в результаті, після складання нашого внутрішнього іспиту, склали міжнародний іспит і отримали сертифікати. У нас складають міжнародні й іспити дорослі, зокрема, A2 KEY потрібен для робочої візи у Данію. Також складають іспити викладачі Житомира для підтвердження їхньої викладацької кваліфікації, а саме іспит TKT», - розповідає екзаменаційний менеджер WinWin Educational Center Яна Валінкевич.


WinWin Educational Center має ліцензію на проведення іспитів з англійської мови з 2019 року. Міжнародний сертифікат надає можливість отримати підтвердження свого рівня та визнаний у всьому світі. Дитячі іспити зараховуються як ДПА з англійської у 9-му та 11-му класах.

«Якщо ми говоримо про іспити не для діток, то вони є двох версій - паперові і комп'ютерні. В нас є таких аудиторії три, вони мобільні, тобто ноутбуки і столи швиденько перетворюються у звичайну аудиторію», - каже керівник центру WinWin Educational Center Анна Герун.

Для вступу в університети Європи у центрі WinWin абітурієнти можуть скласти іспит В2 First.

«Сам іспит складається з чотирьох частин, перевіряє навички говоріння, аудіювання та письма. По тривалості 3,5 години. Він є абсолютно міжнародним іспитом, визнаним у всьому світі. Зазвичай наші підлітки його складають для вступу у вузи Європи, більшість за цей рік це Чехія та Польща, також є дітки, які вступають до країн Прибалтики», - говорить керівник центру WinWin Educational Center Анна Герун.

«Я вивчаю мову для себе, для подорожей і у майбутньому планую кудись вступити за кордон, і саме для цього вивчаю мову. Здавала цей іспит, щоб дізнатися свій рівень мови, тому що це цікаво і мій перший досвід такого серйозного екзамену», - ділиться студентка школи WinWin, успішно склала іспит B1 Preliminary Ліна Яцюк.

Екзаменаційний центр WinWin надає знижки на іспити для підготовчих центрів та студентів школи до 20%.

Крім іспитів, у WinWin навчають англійській дорослих та дітей. Школа працює за методикою повного занурення в англомовне середовище, а усі її викладачі сертифіковані відповідно до міжнародного стандарту CELTA.

«Ми вчимося тут з 4 класа, тобто вже 5 років, дуже задоволені викладачами, подачею англійської, дитина сама йде і сама вивчає. Далі будемо удосконалювати знання», - зазначає мама студента школи WinWin Іллі, який успішно склав іспит А2 Кеу Юлія Хруль.

Офіційний екзаменаційний центр WinWin знаходиться за адресою м. Житомир, вулиця Шевченка, 18а.

Більше інформації про іспити та навчання можна дізнатися за номером: 0672507987 або за посиланням: http://bit.ly/3bQXK8A

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: WinWin англійська мова іспити  
Матеріали по темі