Події

У Житомирській області суд відправив школярку на громадські роботи за те, що лаяла матір та погрожувала ножем

27 July 2020, 14:56

У Житомирській області суд розглядав справу щодо школярки, яка нецензурно висловлювалася на адресу своєї матері, а також погрожувала їй ножем. Суд визнав винною дівчину у правопорушенні та наклав на неї покарання у виді громадських робіт.

Постанова Коростенського міськрайонного суду стосовно вказаної справи про адмінправопорушення, прийнята 22 липня 2020 року, оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

«ОСОБА_1 (…) близько 22 години знаходячись за адресою: АДРЕСА_2, умисно вчинила дії фізичного та психологічного характеру, а саме погрози застосування насилля, нецензурні висловлювання, які не завдали тілесних ушкоджень, але спричинили душевні страждання матері - ОСОБА_2, тобто вчинила насильство в сім`ї», – йдеться у матеріалах суду.

Дівчина свою провину визнала, але не розкаялась.

Скріншот з матеріалів суду

У суді мати розповіла, що її дочка постійно вживає алкоголь та наркотики і вже скоювала злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотичних речовин. У день, коли дівчина вчинила удома скандал, лікарі виявили в її організмі алкоголь та опіати.

Скріншот з матеріалів суду

Обставин, що пом`якшують або обтяжують відповідальність дівчини, суд не знайшов та постановив «ОСОБА_1 визнати винною увчиненні правопорушення, передбаченого ст.173-2ч.1КУпАП,та накласти на неї стягнення у виді громадських робіт строком 30 годин. Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави 420 гривень 40 копійок судового збору».

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2020 року в місті Радомишль Житомирської області суд прийняв постанову стосовно учениці ліцею, яка нецензурною лайкою ображала свою матір. Дівчину зобов’язали публічно вибачитися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд насильство домашнє насильство  
Матеріали по темі