Новини компаній

​ Хто може оформити займ на карту онлайн?

27 July 2020, 17:29

Вкотре стикаєтеся з перевитратою бюджету, і не знаєте, де можна отримати у позику невелику суму до зарплати? На жаль, ми не завжди може передбачити різні ситуації матеріального характеру, однак, тільки від нас залежить те, як швидко і оперативно ми будемо на них реагувати. Але найчастіше, коли мова заходить про термінову фінансову допомогу, багато людей відразу ж починають думати про банківських установах. Проблема лише в тому, що банки неохоче співпрацюють з клієнтами, яким потрібна короткострокова позика.

В такому випадку, щоб даремно не втрачати часу, рекомендуємо відразу ж звернутися до мікрофінансових організацій або компаніям - МФО. Їх особливістю є те, що вони пропонують своїм клієнтам максимально вигідні умови кредитування. Клієнтом МФО може стати будь-хто, не зважаючи на соціальний стан. Подібні організації пропонують оформити займ на карту, при цьому, щоб подати заявку на оформлення кредиту, вам потрібен лише мінімальний набір документів.

Що потрібно для того, щоб оформити займ від МФО?

Серед основних вимог до клієнтів, необхідно виділити наступні умови, які мають схожий характер практично в усіх мікрофінансових кредитних організаціях:

1. Наявність ідентифікаційного коду платника податків та паспорт громадянина України. Ці документи є обов'язковими до пред'явлення в переважній більшості фінансових компаній, і без них у вас не вийде навіть подати заявку на розгляд.

2. Робочий номер мобільного телефону, а також email-адреса. Контактна інформація потрібна для того, щоб співробітники МФО змогли вчасно зв'язатися з клієнтом, і повідомити про необхідність найближчим часом погасити заборгованість. Також, завдяки контактній інформації клієнту можуть повідомити про нові програми кредитування та спеціальні пропозиції.

3. Активна банківська карта. Використовувати можна картку будь-якого банку, який здійснює фінансову діяльність на території України. При цьому, не обов'язково, щоб карта була зареєстрована на людину, яка хоче оформити позику.

Також, для тих клієнтів, які хочуть скористатися послугами онлайн-кредитування, і відправити заявку через сайт або мобільний додаток, буде потрібен пристрій з постійним доступом в Інтернет. Це може бути як смартфон, так і стаціонарний комп'ютер.

Як оформити кредит через онлайн сервіси?

Для початку, вам необхідно знайти компанію, яка надає послуги кредитування на тих умовах, які максимально вам симпатизують.

Потім, перейдіть на сайт цієї організації, пройдіть невелику реєстрацію, і перейдіть по вкладці «оформити кредит».

Після цього клієнту необхідно буде заповнити заявку на надання кредиту, де потрібно вказати персональну інформацію.

Наступний етап - перевірка інформації і ідентифікація особистості позичальника. На це буде потрібно не більше, ніж 30 хвилин, після чого клієнт отримає відповідь на відправлену заявку. У разі, якщо відповідь виявиться позитивною, на банківські реквізити, зазначені в заявці, будуть відправлені кошти.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі