Місто

​Сучасне шкільне обладнання від Elizlabs в Житомирі

29 July 2020, 14:30

Карантин вносить свої корективи у навчальний рік 2020-21, однак українські школи готуються, щоб забезпечити якісний навчальний процес. Освітні заклади активно працюють над тим, щоб школа та її навчальне оснащення відповідали вимогам ключової реформи Міністерства освіти і науки (МОН) – Нова українська школа (НУШ).

НУШ передбачає нові підходи до освіти, альтернативні методи викладання та якісне облаштування школи сучасним навчальним обладнанням, зокрема забезпечення STEM-освіти та інклюзивного напрямку.

У житомирських шкіл є деякі переваги у підготовці свого навчального закладу, а саме: прямо у центрі міста активно функціонує підприємство Електровимірювач – єдиний вітчизняний виробник шкільного обладнання в Україні. А його торгова марка Elizlabs входить у трійку найбільших постачальників навчального та лабораторного обладнання для початкових та середніх шкіл, а також закладів інклюзивної освіти.

Elizlabs є торговою маркою житомирського заводу Електровимірювач, на якому виготовляється сучасне обладнання. Товари Elizlabs – це обладнання, техніка, навчальні матеріали для вивчення основних шкільних предметів, таких як: фізика, хімія, біологія, географія, математика, музика, література та українська мова. Також є вибір товарів для оснащення STEM кабінету, укомплектування приміщення їдальні та трудового навчання.

На постійній основі Elizlabs співпрацює з житомирськими закладами середньої освіти. Компанія бере участь у тендерах публічних закупівель на “Prozorro” та “SmartTender”.

Elizlabs завжди слідкує за Наказами МОН щодо вимог до типових переліків навчального обладнання. Наприклад, Наказ №574 від 29.04.2020 "Про затвердження типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій" є актуальним для шкіл, які хочуть оснастити свої кабінети сучасним обладнанням. Кожен навчальний заклад може бути впевнений, що відділ тендерних закупівель та методисти Elizlabs завжди нададуть консультацію щодо технічної сторони тендерної документації та методичний супровід.

Незважаючи на локацію у Житомирі, Elizlabs реалізує товари по Україні, Європі та США. А для того, щоб забезпечувати найкращу якість товарів у сфері навчального обладнання, команда Elizlabs регулярно відвідує GESS Dubai (міжнародна виставка сучасних технологій і рішень в системі освіти). Вже третій рік Elizlabs демонструє навчальне обладнання власного виробництва на виставці GESS Dubai та переймає досвід закордонних колег.


Повний технологічний цикл виробництва та контроль конструкторського бюро на чолі з інженерами-технологами дають компанії Elizlabs змогу постачати якісне шкільне обладнання на український ринок та за кордон. Окрім сертифікованої та безпечної продукції, державні навчальні заклади можуть отримати безкоштовну доставку у будь-яку українську школу, садок чи інклюзивний заклад.

А ваша школа готова до нового навчального року?

Ми робимо школу улюбленим місцем дітей!

Контакти Elizlabs
Сайт: https://elizlabs.com.ua/
Фейсбук: https://www.facebook.com/elizlabs.com.ua/
Инстаграм: https://www.instagram.com/elizlabs.com.ua/
Телефон: +38 050 012-08-65+38 097 411-15-98
Адреса: майдан Перемоги 10, м. Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі