Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області Nissan врізався у припарковану вантажівку, травмувалися двоє молодих людей і немовля

31 July 2020, 11:42

У Брусилівському районі Житомирській області 30 липня легковик в’їхав у вантажівку, яка стояла на узбіччі. В ДТП травмувалися двоє дорослих і дитина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19:20 год. 30 липня на автошляху Київ – Чоп, у селі Ставище Брусилівського району.

«Попередньо, водій автомобіля Nissan, 28-річний бердичівлянин, не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою DAF, що стояла на узбіччі, і за кермом якої знаходився 56-річний житель Коростишівського району», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій Nissan отримав травми та був ушпиталений до Брусилівської лікарні. Також отримали тілесні ушкодження і двоє пасажирів позашляховика, 20-річна жителька м. Бердичева та її син, 2019 року народження, яких було госпіталізовано до Коростишівської лікарні.

Нині триває встановлення причин та обставин пригоди у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2020 липня на трасі Київ – Чоп, поблизу Кмитова Коростишівського району Житомирської області, автомобіль Opel в’їхав у припарковану вантажівку. Загинули 21 річний водій та 81-річна пасажирка легковика.

12 липня 2020 року на трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі Hyundai в’їхав у вантажівку, яка стояла на узбіччі. Водій легковика травмувався, а пасажир загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп Nissan  
Матеріали по темі