Влада

Держгеокадастр оприлюднив інформацію про нових керівників головного управління в Житомирській області

31 July 2020, 14:11

На сайті Держгеокадастру є інформація про нових керівників головного управління Держгеокадастру в Житомирській області: в.о. начальника – Карбовський Анатолій Григорович, перший заступник – Чередник Вадим Васильович.

Зазначимо, що Анатолій Карбовський був серед трьох кандидатів у списку допущенних до проходження співбесіди на зайняття вакантної посади начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області. Співбесіда мала відбутися 17 лютого 2020 року.

Карбовський Анатолій Григорович проживає в селищі Макарів Київської області, до 22 січня 2020 року працював начальником відділу у Макарівському районі головного управління Держгеокадастру у Київській області.

Щодо першого заступника начальника, то його повний тезка з 3 березня 2020 року працює на посаді начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації. З 5 вересня 2019 року голова ОДА Віталій Бунечко призначив Вадима Чередника своїм радником на громадських засадах. До цього Чередник розпорядженням президента Володимира Зеленського від 1 липня 2019 року був звільнений з посади голови Бородянської райдержадміністрації, куди його 29 листопада 2018 року призначив президент Петро Порошенко.


Скріншот з сайту Держгеокадастру

Водночас на сайті обласного управління Держгеокадастру в розділі «Керівництво» станом на 14:00 31 липня зазначено, що в.о. начальника є Смолянюк Олександр Сергійович.


Скріншот з сайту ГУ Держгеокадастру в Житомирській області

Зазначимо, що житомирських ветеранів АТО закликали прийти 31 липня до обласного управління Держгеокадастру, де мало відбутися представлення нового керівника, але за наявною інформацією, цю подію відклали на інший день.


Нагадаємо, 31 липня голова ОДА Віталій Бунечко звітує за рік своєї роботи на посаді, його бурхливу реакцію на ситуацію в геокадастрі Житомирської області дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 10 грудня 2019 року Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру оголосила конкурс на зайняття вакантних посад керівників територіальних органів, в тому числі – в Житомирській області. Але переможця конкурсу на посаду керівника в Житомирській області визначити не змогли й 14 січня був оголошений повторний конкурс, на який документи від кандидатів приймали до 31 січня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр Чередник Карбовський 
Матеріали по темі