Влада

Голова Житомирської ОДА завершив річний звіт повідомленням про найважливішу перемогу – своє одруження

31 July 2020, 14:53

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко повідомив, що 25 липня він одружився.

Таку заяву Бунечко зробив на завершення свого річного звіту, який 31 липня проходив у літньому театрі «Ракушка» й тривав 2,5 години.

«І сама велика перемога за рік – в минулу суботу я одружився. Можу сказати, що сервіс «Весілля за 24 години» працює, одружився я, правда, в Києві. В мене дружина – львів’янка. Ми довго зустрічалися, жили в різних міста – спочатку у Львові і Києві, потім у Києві і Маріуполі, і тепер у Києві й Житомирі, але прийняли таке рішення. Я дуже кохаю свою Альону, вона в Житомир відмовилася переїздити, дитина в школу піде в Києві. Це сама велика перемога моя. Мене немає дома, але ця весільна обручка – частинка моєї Альони знаходиться зі мною в Житомирі, коли я тут працюю дуже-дуже довго на посаді голови обласної державної адміністрації. Цю перемогу відзначимо у відпустці, в колі з батьками, з моїми, з Альониними, з дітьми нашими», - сказав Віталій Бунечко.

Після цього голова ОДА подякував журналістам та повідомив, що з 1 серпня він йде у відпустку.

Зазначимо, 6 серпня Віталій Бунечко відзначатиме день народження – йому виповниться 47 років.

Нагадаємо, перед звітом ОДА оприлюднила презентацію з тематичними блоками про рік роботи Бунечка.

Як повідомляв Житомир.info, нового голову Житомирської обласної адміністрації Віталія Бунечка 12 серпня 2019 року представив президент Володимир Зеленський на нараді в Олевську. На першій нараді в ОДА, яка відбулася 13 серпня, новопризначений голова пообіцяв бути відкритим для спілкування та перебудувати роботу адміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко одруження звіт  
Матеріали по темі