Місто

​Пенсіонерам, які не оформили «Картку житомирянина», дозволили ще місяць їздити у міському транспорті за посвідченням

1 August 2020, 15:33

Міська влада дозволила пенсіонерам та інвалідам ІІІ групи ще місяць їздити у транспорті за посвідченнями, але просять якнайшвидше оформити «Картку житомирянина».

Таке оголошення 1 серпня опублікувала пресслужба Житомирської міської ради.

«З 01 серпня право безоплатного проїзду у комунальному електротранспорті пенсіонерам за віком та інвалідам ІІІ-ї групи надається лише за наявності "Картки житомирянина". Проте, Житомирська міська рада, розуміючи наявність технічних проблем під час оформлення картки, повідомляє, що протягом серпня БУДЕ надаватись право пільгового проїзду пенсіонерам та інвалідам ІІІ-ї групи, зареєстрованим у Житомирській ОТГ, за наявності пенсійного посвідчення та документу, що підтверджує інвалідність. Просимо тих, хто ще не отримав "Картку житомирянина" оформити її у відділеннях "Ощадбанку", - йдеться у повідомленні міської ради.

Нагадаємо, з 1 серпня вступили в дію зміни щодо вартості проїзду в громадському транспорті Житомира при розрахунку банківською карткою чи безготівково. Згідно з даними змінами, пенсіонери матимуть право на пільговий проїзд лише за наявності «Картки житомирянина».

Разом з тим, жителі Житомира скаржились на проблеми з оформленням «Картки житомирянина». Коментар міської ради з даного приводу дивіться у відеосюжеті. Згодом і в Ощадбанку пояснили, чому просять отримувачів «Картки житомирянина» стати клієнтами їх установи та перевести пенсію саме до них.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради ухвалив рішення про зростання вартості проїзду в громадському транспорті.

20 липня заступник міського голови Олександр Шевчук розповів, яким чином можна заощадити на вартості проїзду в громадському транспорті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт проїзд пільга пенсіонер картка житомирянина  
Матеріали по темі