Влада

Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА знову без керівника

4 August 2020, 13:39

Начальник управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації Вадим Чередник з 31 липня 2020 року призначений на посаду першого заступника начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Така інформація розміщена на сайті обласного управління геокадастру.

Чередник став уже другим начальником цього управління ОДА, який попрацював на посаді лише три місяці

«Народився 16 жовтня 1988 року у с. Іваньки, Маньківського району Черкаської області. Має три вищі освіти. У 2009 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за напрямом підготовки «Геодезія, картографія та землевпорядкування» та здобув кваліфікацію бакалавра з геодезії, картографії та землевпорядкування. У 2010 році отримав другу вищу освіту у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр» де здобув кваліфікацію магістра землевпорядкування та кадастру. У 2015 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України, за спеціальністю «Правознавство», - зазначається на сайті ГУ Держгеокадастру.

Також з 31 липня 2020 року начальником ГУ Держгеокадастру призначений Анатолій Карбовський, який з квітня 2017 по січень 2020 працював начальником відділу у Макарівському районі головного управління Держгеокадастру у Київській області.

«Народився 24 вересня 1985 року у смт Макарів Київської області. Має три вищі освіти. У 2007 році закінчив Міжгалузевий інститут управління за спеціальністю «Менеджмент організацій». У 2012 році отримав другу вищу освіту у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, за спеціальністю «Землеустрій та кадастр» де здобув кваліфікацію інженер-землевпорядник. У 2014 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України, за спеціальністю «Державна служба», - йдеться у біографічній довідці на офіційному сайті.

Зазначимо, що під час звітної конференції 31 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко приділив окрему увагу роботі обласного управління Держгеокадастру, зокрема, говорив про видачу земельних ділянок АТОвцям, «схематоз», акції проти нового керівництва Держгеокадастру та «чарівну кнопку».

Нагадаємо, з 3 березня 2020 року працює на посаді начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації. З 5 вересня 2019 року голова ОДА Віталій Бунечко призначив Вадима Чередника своїм радником на громадських засадах. До цього Чередник розпорядженням президента Володимира Зеленського від 1 липня 2019 року був звільнений з посади голови Бородянської райдержадміністрації, куди його 29 листопада 2018 року призначив президент Петро Порошенко.


Скріншот з біографічної довідки Вадима Чередника на сайті ГУ Держгеокадастру

Як повідомляв Житомир.info, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко з 11 лютого 2020 року звільнив начальницю управління екології та природних ресурсів Галину Перникозу, яка пропрацювала на цій посаді менш ніж три місяці. Наприкінці лютого пресслужба ОДА повідомила про результати конкурсу на цю вакантну посаду: переможцем став Вадим Чередник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр Чередник управління екології ОДА призначення  
Матеріали по темі