Події

У Житомирі біля автовокзалу горіла будівля зі сміттям та підвал у багатоповерхівці на Крошні

4 August 2020, 15:01

У Житомирі біля автовокзалу на вулиці Товарно-вантажній ввечері 3 серпня горіла закинута будівля з сміттям, а на Крошенській, 20 в підвалі загорівся матрац.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС у Житомирській області.

«3 серпня о 19:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння безгосподарчої цегляної будівлі в м. Житомир. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок пожежі знаходиться всередині будови та вогнем охоплено сміття і частково дах. О 19:34 займання було оперативно локалізоване та о 20:05 – ліквідоване. Вогнем знищено 50 кв. м даху та сміття. Загиблих і травмованих не має. До ліквідації пожежі залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Того ж вечора, о 18:49 два відділення житомирських вогнеборців ліквідували загоряння в підвальному приміщенні багатоповерхівки, що в обласному центрі. Там, ймовірно, через необережність під час куріння зайнявся матрац. Обійшлося без жертв», – йдеться у повідомленні.

Наразі остаточні обставини обох надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня в центрі Житомира вогнеборці врятували жінку із задимленої квартири в п’ятиповерхівці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будівля підвал сміття Крошня автовокзал  
Матеріали по темі