Здоров'я

У Житомирської області на коронавірус захворіла працівниця адміністрації: в РДА та райраді посилили карантин

5 August 2020, 10:20

У працівниці Ємільчинської райдержадміністрації виявили COVID-19. Будівлю продезінфікували, а в РДА та районній раді посилили карантинні обмеження і заборонили прийом відвідувачів до 18 серпня.

Про це 4 серпня повідомили на сайті Управління ДСНС у Житомирській області.

«У смт Ємільчине рятувальники продезінфікували будівлю райдержадміністрації, де напередодні у працівниці підтверджено COVID-19. Оброблено приміщення як зсередини, так і ззовні. Бійці ДСНС проводять таку роботу за допомогою моторизованих та ранцевих оприскувачів, перебуваючи в засобах індивідуального захисту. Для цього застосовується дезрозчин, який безпечний для людей та тварин, але нищівний для подібних інфекцій», – йдеться у повідомленні.

4 серпня на сторінці Ємільчинської селищної ради у Facebook з’явилось повідомлення про те, що приміщення райради до 18 серпня буде зачинене для відвідувачів.

«До уваги жителів громади! Житомирським лабораторним центром виявлено ще трьох осіб, які хворі на COVID-19 - це жительки селища та сіл Степанівка і Куліші. В зв'язку з ускладненням епідемічної ситуації, в Ємільчинській райдержадміністрації та в Ємільчинській районній раді введено посилений режим карантинних обмежень, зокрема - приміщення Ємільчинської районної ради до 18 серпня буде зачинене для вільного відвідування громадянами. Саме через цю обставину тимчасово, до 18 серпня, центр надання адміністративних послуг селищної ради не працюватиме, а загальний відділ селищної ради та служба у справах дітей, які розташовані в приміщенні Ємільчинської районної ради (в "білому домі") працюватимуть без доступу відвідувачів», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, до 24 липня в Ємільчинському районі не було жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19.

Як повідомляв Житомир.info, в Ємільчинському районі посилили карантин через перші три випадки COVID-19: заборонили роботу ринків та масові заходи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус Ємільчинська РДА карантин  
Матеріали по темі