Місто

Виконком затвердив результати конкурсу з визначення єдиного оператора системи GPS-моніторингу для громадського транспорту Житомира

5 August 2020, 12:07

Виконавчий комітет Житомирської міської ради затвердив результати конкурсу з визначення єдиного оператора системи GPS-моніторингу для громадського транспорту Житомира.

Рішення ухвалили на черговому засіданні міськвиконкому 5 серпня.

«Проєктом рішення передбачається затвердити протокол конкурсного комітету по визначенню переможця конкурсу та ввести в дію рішення конкурсного комітету з моменту підписання рішення виконкому. Доручити комунальному підприємству «Житомиртранспорт» укласти договір з ТОВ «Дозор Україна» безпосередньо на виконання функцій з впровадження цієї системи (управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту)», - повідомив перед голосуванням начальник управління і зв’язку міської ради Костянтин Підпокровний.

Зазначимо, після впровадження системи житомиряни зможуть знову відстежувати усі міські маршрути в одному мобільному додатку, на сайті Dozor або ж на зупинках, а в умовах конкурсу для перевізників збираються прописати обов'язкове встановлення система GPS-моніторингу та відображення в системі моніторингу.

Нагадаємо, 18 березня 2020 року в Житомирській міській раді оголосили конкурс, щоб визначити підприємство, яке буде впроваджувати систему GPS-моніторингу транспорту. На конкурс подала заявку лише одна компанія.

Як повідомляв Житомир.info, більшість перевізників відімкнули GPS-трекери чи перейшли на іншого оператора, який показує рух транспорту лише на своєму сайті. На початку березня 2020 року у міській раді пояснювали, чому більшість маршруток не відображається на електронних табло, що знаходяться на зупинках, та де можна відстежувати транспорт в онлайн-режимі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком транспорт Підпокровний GPS Dozor 
Матеріали по темі