Події

На проспекті Незалежності у Житомирі патрульні зупинили водія таксі в стані наркотичного сп’яніння

6 August 2020, 11:58

У Житомирі на проспекті Незалежності вночі 6 серпня патрульні зупинили автомобіль Nissan Leaf за порушення правил, водій був в стані наркотичного сп’яніння. На фото видно, що автомобіль належить місцевій службі таксі.

Про це повідомляють на сторінці патрульної поліції у мережі Facebook.

«6 серпня, близько 2-ї години ночі, під час патрулювання проспекту Незалежності, за порушення правил дорожнього руху інспектори поліції зупинили автомобіль Nissan Leaf. Коли ж патрульні підійшли до автомобіля аби поспілкуватись з водієм та перевірити документи то виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду на стан наркотичного сп'яніння у медичному закладі водій відмовився у встановленому законом порядку. Як наслідок патрульні поліцейські оформили протокол за ч. 1, ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову про адміністративне правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Представники «ЕКО таксі» у коментарі Житомир.info розповіли, що водій вже звільнений з роботи.

«Всіх працівників, яких ми відбираємо до себе на роботу, ми обов’язково проводимо перевірку: сертифікат від психдиспансеру, довідки від лікарів, у нас ці всі документи на кожного працівника є. Перед кожним виїздом по процедурі в нас перевіряються водії лікарем. Перевіряються драгером на сп’яніння, вимірюють тиск, все фіксується у журналі і в нас на момент виїзду людини на зміну є підписи і лікаря, і водія. Цей водій був нами перевірений, коли ми брали його на роботу, питань ніяких не було. І взагалі, для нас це перший випадок за стільки років. Ми для себе зробили висновок, що тепер буде проводити ще додатково тестування на наркотичне сп’яніння для того, щоб забезпечити наших клієнтів безпечним перевезенням. Цей водій вже звільнений з роботи і в нашій службі вже не працює», – зазначив представник служби «ЕКО таксі».

Як повідомляв Житомир.info, 11-12 квітня на вулицях Житомира патрульні поліцейські зупинили три автомобілі за порушення правил дорожнього руху та виявили у водіїв речовини, схожі на наркотичні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні таксі наркотики  
Матеріали по темі