Події

​Уночі в Житомирській області згорів дерев’яний будинок і 50-річний власник

6 August 2020, 12:37

У ніч на 6 серпня в селі Колодіївка Пулинського району сталася пожежа в дерев’яному будинку, на згарищі виявили тіло 50-річного власника оселі.

Про це 6 серпня повідомили в пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області.

«6 серпня о 04:26 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в с. Колодіївка Пулинського району. На місце події виїхало чергове відділення рятувальників 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що через пізнє виявлення пожежі вогнем вже був повністю охоплений дах дерев’яної оселі та приміщення всередині. До приїзду рятувальників селяни розпочали гасити будинок, використовуючи місцеву автоцистерну. Також вони повідомили, що там може знаходитися 50-річний власник», - йдеться у повідомленні.

В апаратах для захисту органів зору та дихання фахівці ДСНС провели розвідку. На ліжку в одній із кімнат, де й був осередок пожежі, вони виявили обгоріле тіло господаря. Спільними зусиллями місцевих мешканців та вогнеборців о 07:00 пожежу ліквідовано.

Попередня причина займання – необережність під час куріння. Родичі загиблого розповіли, що чоловік часто палив у ліжку. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 серпня у селі Дідовичі Новоград-Волинського району ледь не згорів будинок: аби прогнати бджіл, двоє чоловіків підпалили сіно на горищі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа куріння  
Матеріали по темі