Події

​У Бердичеві злодій викрав з автомобіля сейф з грошима, а у Коростені власник ВАЗу затримав чоловіка, який нишпорив у його авто

6 August 2020, 13:27

У Бердичеві з автомобіля ISUZU вкрали металевий сейф з чималою сумою коштів. У Житомирі через відчинене вікно автівки вкрали сумку з 2 тис. гривень. А в Коростені злодій намагався поцупити магнітолу, проте йому завадив власник автомобіля, який затримав крадія та зателефонував до поліції.

Про це 6 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«У Коростені автовласник спіймав «на гарячому» і передав поліцейським чоловіка, який обікрав його ВАЗівку. У Житомирі та Бердичеві правоохоронці встановлюють осіб, причетних до подібних злодіянь. Володільців транспортних засобів поліцейські закликають подбати про безпечне збереження майна», - йдеться у повідомленні.

5 серпня до Коростенського відділу поліції зателефонував житель Олевщини, повідомивши, що на одній з вулиць райцентру тримає біля своєї машини незнайомця, який намагався втекти з викраденими речами.

Для з’ясування ситуації за вказаною чоловіком адресою виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції. Їм заявник передав затриманого самотужки чоловіка. Як з’ясувалось, поки олевчанин на кілька хвилин залишив свою ВАЗівку біля одного з будинків, його відсутністю скористався якийсь чоловік. Він потрапив до салону автівки, пошкодивши замок у дверцятах, і викрав звідти магнітолу та інші речі. За цим його застав власник машини і не дозволив втекти.

«Обставини правопорушення зафіксували вже поліцейські слідчо-оперативної групи. Вони також встановили, що до правопорушення причетний 36-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Викрадене у чоловіка вилучили. У рамках розпочатого досудового розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка) КК України поліцейські перевіряють затриманого до інших подібних злочинів у райцентрі», - повідомили в поліції.

5 серпня у Житомирі та Бердичеві також зареєстровані подібні випадки. В обласному центрі з автомобіля, припаркованого поруч із будинком, через незачинене вікно викрадено сумку із 2 тисячами гривень. А у Бердичеві із салону «ISUZU» - металевий сейф зі значною сумою коштів. За вказаними фактами поліція розпочала кримінальні провадження.

Нагадаємо, наприкінці березня 2020 на Польовій у Житомирі затримали групу автозлодіїв.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2020 суд виніс вирок злодію, який обікрав понад 25 автомобілів у Житомирі і присудив 1 рік та 8 місяців позбавлення волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автозлодій крадіжка  
Матеріали по темі