Місто

У Житомирі збирають позачерговий виконком, щоб розподілити субвенцію і дозволити проведення ярмарку меду на Михайлівській

6 August 2020, 16:49

О 9.00 7 серпня відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, на якому планують розглянути 5 питань.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Житомирської міської ради.

Згідно з оприлюдненим порядком денним, на виконкомі планують перерозподілити видатки бюджету та розподілити субвенцію з держбюджету, розглянуть питання про проведення медоглядів працівників закладів освіти, а також приймуть рішення щодо проведення ярмарку в Житомирі.

На сайті міської ради оприлюднений проєкт рішення виконкому, щодо погодження проведення ярмарку з продажу продукції бджільництва на вулиці Михайлівській у Житомирі.

«Погодити громадській організації «Бджологради Житомирщини» організацію проведення ярмарку з продажу продукції бджільництва із правом залучення суб’єктів господарювання 14 серпня 2020 року з 07.00 год. до 20.00 год. без права реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива, за виключенням реалізації напоїв медових, на території вул. Михайлівська за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, які визначено чинним законодавством України», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

Нагадаємо, ГО «Бджологради Житомирщини» 9 серпня минулого 2019 року також органузовували на Михайлівській ярмарок меду.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2018 року на майданчику біля кінотеатру «Жовтень» у Житомирі проходив обласний ярмарок меду. Організаторами були Житомирська ОДА та ГО «Бджологради Житомирщини». Фоторепортаж тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ярмарок  
Матеріали по темі