Події

​На трасі в Житомирській області патрульні натрапили на викрадену «ГАЗель», в якій сидів злодій і намагався завести авто викруткою

10 August 2020, 14:06

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області патрульні виявили неправильно припаркований автомобіль ГАЗ. У транспортному засобі знаходився чоловік, який намагався завести авто за допомогою викрутки.

Про це 10 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«8 серпня під час патрулювання автодороги, а саме на 140-му кілометрі дороги "Київ — Чоп", інспектори поліції помітили автомобіль ГАЗ, що стояв на узбіччі з порушенням правил дорожнього руху. Коли патрульні підійшли до автомобіля, аби поспілкуватись з водієм, то помітили чоловіка, котрий перебував в салоні транспортного засобу та намагався завести автомобіль за допомогою викрутки. Надати документи на транспортний засіб чоловік не зміг, а також помітно нервував», - йдеться у повідомленні.

Додатково увагу патрульних привернув камінь, котрий лежав на підлозі автомобіля серед уламків бокового скла.

Через деякий проміжок часу на службовий планшет патрульних поліцейських надійшла інформація про заволодіння транспортним засобом ГАЗ, котрий повністю співпадав з автомобілем, що виявили патрульні на узбіччі дороги.

«Чоловіка, що ймовірно заволодів автомобілем ГАЗ інспектори патрульної поліції затримали та викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи для здійснення необхідних процесуальних дій», - повідомили в патрульній поліції.


Як повідомляв Житомир.info, 29 липня 2020 у селі Двірець житомирські патрульні зупинили мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, який за кілька годин до цього був викрадений у місті Корець Рівненської області. Водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка ГАЗ  
Матеріали по темі