Події

У Житомирі на перехресті мотоцикл зіштовхнувся з Chevrolet, водій двоколісника відлетів на кілька метрів

10 August 2020, 16:35

У Житомирі на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Покровської ввечері 7 серпня сталася ДТП за участі автомобіля та мотоцикліста. Від удару водій двоколісника відлетів на кілька метрів.

Відео моменту аварії 10 серпня опублікували на сторінці КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради у Facebook.

«Відео звіт про ДТП. Камерами відеопостереження зафіксована подія, що сталась 07 серпня близько 21:24 в м.Житомирі, на перехресті просп.Незалежності та вул.Покровська. Додаткова інформація: 22 річний постраждалий мотоцикліст з тілесними ушкодженнями доставлений до ЦМЛ №2, стан – середній», – йдеться у повідомленні.


У ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що мотоцикл врізався у Chevrolet.

«На перехресті проспекту Незалежності та Покровської сталося зіткнення автомобіля Chevrolet під керуванням водія 1987 року народження, який рухався по проспекту Незалежності та здійснював маневр повороту та мотоциклом Nissan, під керуванням житомирянина 1998 року народження, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП травми отримав мотоцикліст та був госпіталізований до лікарні», – зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, камери відеоспостереження зафіксували, як на проспекті Миру в Житомирі 8 серпня автомобіль збив жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мотоцикл камера проспект Незалежності  
Матеріали по темі