Місто

Поліція розпочала набір на 9 вакантних посад «офіцерів громади» Житомирської міської ОТГ

11 August 2020, 09:00

На Житомирщині оголошено набір поліцейських офіцерів громади: З 10 серпня для бажаючих з числа поліцейських різних підрозділів доступна онлайн реєстрація на сайті Національної поліції України.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

«В області розпочато новий набір та онлайн реєстрація анкет для кандидатів на 9 посад офіцерів Житомирської міської об’єднаної територіальної громади. Заявки можна подавати до 28 серпня п.р. (https://otg-officer.police.gov.ua/). За визначеними умовами, участь у конкурсі можуть брати поліцейські різних структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Житомирській області з досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та водійським посвідченням», - йдеться у повідомленні.

Кандидатів чекають наступні етапи відбору: тестування на загальні навички й інтегративність та співбесіда з спеціальною комісією, до складу якої входять представники громади. Потому поліцейські упродовж майже 3 місяців навчатимуться за спеціальною програмою. І заключними ланками стане належна організація роботи у громаді та контроль її ефективності як зі сторони ОТГ, так і ГУНП.

Нагадаємо, в січні 2020 року мер Житомир Сергій Сухомлин анонсував запуск проєкту «Поліцейський офіцер громади» влітку, а в квітні обіцяли почати проєкт восени поточного року. 11 квітня мер Житомира та начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області підписали меморандум про співпрацю щодо початку роботи «офіцерів громад». З 6 квітня оголошений прийом заявок від діючих працівників поліції: з кандидатів відберуть 20 кращих, які й стануть поліцейськими Житомирської ОТГ.

На сесії міської ради 18 червня депутати затвердили меморандум про співпрацю та партнерство між головним управлінням Нацполіції міською ОТГ для реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Як повідомляв Житомир.info, 13 квітня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради оголосив тендер на закупівлю 8 автомобілів за 3,5 млн грн для проєкту «Поліцейський офіцер громади» й 29 квітня відбувся аукціон, у якому перемогло житомирське ТОВ «Полісся Моторс Груп» з остаточною пропозицією 3 млн 360 тис. грн – 420 тис. грн за один Renault Duster. 21 травня з переможцем тендеру уклали договір, а 26 травня на сесії міської ради виділили гроші для оплати закупівлі. Після сесії мер Сергій Сухомлин повідомив, що планують закупити ще два автомобілі, а також зробити ремонт в приміщеннях, де працюватимуть «офіцери громади». 7 серпня був оголошений тендер на закупівлю ще двох легкових автомобілів, початкова ціна – 1 мільйон гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція офіцер громади  
Матеріали по темі