Місто

Влада Житомира хоче дозволити приватній фірмі встановити біля Житнього ринку зупинку громадського транспорту

11 August 2020, 15:20

На черговому засіданні виконавчий комітет міської ради збирається розглянути заяви щодо надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами у Житомирі.

Відповідний проєкт рішення виконкому оприлюднений 11 серпня.

Серед семи суб’єктів господарювання, яким збираються надати дозвіл, є ТОВ «Дозор Україна», яке хоче на за адресою вул. Київська, 60 розмістити 2 лайтпостери з улаштуванням павільйону зупинки громадського транспорту.

Зазначимо, за вказаною адресою зупиняться лише маршрутки. Зупинку там зробили в серпні 2016 року, а раніше їхня зупинка знаходилася за перехрестям з вулицею Хлібною.

Нагадаємо, ТОВ «Дозор Україна» було єдиним учасником і переможцем конкурсу з визначення єдиного оператора системи GPS-моніторингу для громадського транспорту у Житомирі. Виконком на засіданні 5 серпня 2020 року затвердив результати цього конкурсу.


Додаток до проєкту рішення виконкому про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня 2014 року фізичній особі-підприємцю Умінському Володимиру Івановичу, засновнику ТОВ «Дозор Україна», виконком надав дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, терміном на 5 років, з улаштуванням павільйонів зупинок громадського транспорту та інформаційних табло за 12 адресами. Перша зупинка була встановлена напроти міської ради і презентована в день прийняття рішення виконкому – 31 жовтня 2014 року. П’яту подібну зупинку встановили біля ЦУМу в жовтні 2015 року. В травні 2018 розу дозвіл на розміщення зупинок за трьома адресами скасували, бо вони так і не були встановлені.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком зупинка вул.Київська реклама лайтпостер  
Матеріали по темі